TUNGGU DULU...!

Sebelum anda dapatkan Ebook Rahsia Menjadi Kaya yang berharga RM60 ini, saya ada tawaran istimewa buat anda.. Iaitu:

Tawaran Pakej Istimewa Sekali Seumur Hidup!

Tawaran 1 :

Ebook BAGAIMANA BEBAS KEWANGAN DARIPADA MASALAH HUTANG

Harga : RM60.00

 

Ebook Bagaimana Bebas Kewangan Daripada Masalah Hutang sebuah panduan yang akan menunjukkan kepada para pembaca bagaimana untuk mencapai kebebsan kewangan. Bagi kebanyakan orang, masalah kewangan utama mereka adalah HUTANG!

Hutang pengguna yang terlalu besar dan membebankan membuatkan seseorang itu terus berada dalam kesempitan wang. Sebenarnya untuk bebas kewangan daripada masalah hutang ada caranya. Namun masih ramai tidak tahu bagaimana caranya.

Panduan ini akan memberikan petunjuk langkah demi langkah bagaimana menghapuskan hutang dan seterusnya mencapai kebebasan kewangan daripada masalah hutang! Dapatkan panduan ini pada harga Tawaran Istimewa Sekali Seumur Hidup.

 

Tawaran 2:

Ebook TEKNIK MANIPULASI HUTANG

Harga : RM60.00

Ebook TEKNIK MANIPULASI HUTANG merupakan sebuah panduan terbaik bagi anda yang ingin mempelajari teknik dan strategi mengumpul kekayaan melalui penggunaan hutang dengan cara yang betul!

Ramai yang beranggapan bahawa hutang itu tak baik dan menyusahkan hidup mereka, tetapi itu hanya berlaku kepada mereka yang tiada ILMU kewangan yang sebenar!

Percayalah, bahawa anda juga boleh menjadi kaya dan berjaya dengan mempergunakkan hutang sebagai Alat Kekayaan, dengan syarat anda tahu cara dan kaedahnya. Ebook ini akan menunjukkan kepada anda teknik dan cara yang betul dalam kaedah berhutang!

Orang kaya menjadi semakin kaya bukan kerana mereka mempunyai banyak wang, sebaliknya mereka BIJAK menggunakan HUTANG sebagai Alat kekayaan mereka!

Dapatkan ebook ini pada harga yang LEBIH Istimewa melalui Tawaran Istimewa Sekali Seumur Hidup ini...

 

Tawaran 3:

Ebook KUNCI KEBEBASAN KEWANGAN

Harga : RM60.00

 

Ebook KUNCI KEBEBASAN KEWANGAN merupakan sebuah panduan yang mendedahkan kepada anda langkah-langkah yang EFEKTIF untuk membantu anda menguasai wang dan membebaskan diri anda daripada masalah kewangan!

Panduan ini mendedahkan langkah-langkah dan teknik yang sama digunakan oleh Perancang Kewangan Profesional dalam menyediakan Pelan Kewangan Individu kepada klien mereka. Biasanya kos yuran yang dikenakan bagi teknik yang ditunjukkan dalam ebook ini bernilai RM2,000!

Tetapi melalui ebook ini anda tak perlu keluarkan wang sebanyak 4 angka tetapi memadai dengan wang serendah RM60 sahaja untuk menguasai dan melakukan sendiri Pelan Kewangan Peribadi anda. Apa yang pasti, anda boleh dapatkannya jauh lebih murah jika anda dapatkan Tawaran Istimewa Sekali Seumur Hidup ini.

 

Woww!!!

Khairulnahar...,

Sungguh HEBAT produk yang

ditawarkan ini!

 

Berapakah KOSnya?

BIL
PRODUK
HARGA
1. Rahsia Menjadi Kaya
RM80
2. Lahirnya Seorang Billionaire
RM40
3. 7 Tindakan Paling Berkesan Untuk Menjadi Kaya
RM40
4. Bagaimana Bebas Kewangan Daripada Masalah Hutang
RM60
5. Teknik Manipulasi Hutang
RM60
6. Kunci Kebebasan Kewangan
RM60
 
RM340

Ya, semuanya bernilai RM340. Tetapi bagi menjadikannya Amat-amat berbaloi...saya tawarkannya SEKALI SAHAJA SEUMUR HIDUP anda...

Anda mahu dapatkan semua pakej tersebut sekarang?

Nanti dulu....berapa anda perlu laburkan?

RM340

RM220

Anda tak perlu keluarkan kos sebanyak RM340 mahupun RM220. Saya berikan diskaun buat anda hanya untuk masa ini saja. Kos yang anda perlu labur untuk dapatkan kesemua pakej terbaik ini adalah hanya RM..

 

 

RM120...


(Akan tetapi tawaran ini terhad untuk 50 27 yang terawal saja lagi. Jika anda tidak bertindak sekarang, anda akan terlepas tawaran terbaik dari saya ini. RM120 untuk semua ebook dalam satu pakej yang ditawarkan. Bila-bila masa sahaja saya boleh menarik tawaran ini. Mana anda nak dapat lagi tawaran sehebat ini? Anda JIMAT RM220?)

Nota: Klik butang di atas untuk pembelian Pakej RM120.

 

 

***********************************************************************

@ atau

Anda tak mahu semua Pakej Lengkap RM120 di atas?

Saya tawarkan anda pakej lain yang lebih rendah.

Sama seperti pakej di atas tadi, tapi saya kurangkan beberapa produk utama. Lihat pakej terbaru yang ditawarkan buat anda.

 

BIL
PRODUK
HARGA
1. Rahsia Menjadi Kaya
RM80
2. Lahirnya Seorang Billionaire
RM40
3. 7 Tindakan Paling Berkesan Untuk Menjadi Kaya
RM40
4. Bagaimana Bebas Kewangan Daripada Masalah Hutang
RM60
 
RM220

 

Ya, semuanya saya kurangkan sehingga bernilai RM220. Tapi memandangkan anda benar-benar berminat, saya tawarkan harga...

RM220

RM100

RM80 sahaja...

(Tawaran Terhad! JIMAT RM140.00 ! Bila-bila masa saya boleh naikkan harganya semula)

Nota: Klik butang di atas untuk pembelian Pakej RM80.

 

 

***********************************************************************

@ atau

Anda hanya mahu Ebook Rahsia Menjadi Kaya + (2 Bonus Ebook) Berharga

 

RM60 Sahaja?

 

BIL
PRODUK
HARGA
1. Rahsia Menjadi Kaya
RM80
2. Lahirnya Seorang Billionaire
RM40
3. 7 Tindakan Paling Berkesan Untuk Menjadi Kaya
RM40
 
RM160

(Tawaran Terhad! JIMAT RM100.00 !

Bila-bila masa sahaja jualannya boleh ditamatkan)

 

Ya, RM60 Untuk 3 Ebook Seperti Di atas...

(TERHAD Untuk 100 87 Pembeli Sahaja Lagi!)

Saya Mahu Ebook 'Rahsia Menjadi Kaya' Bersama BONUSnya

Sekarang Juga!

Ya, Khairulnahar! Saya ingin memiliki Semua Ebook Di atas ini sekarang juga dan telah memahami segala syarat dan terma yang telah ditetapkan:


Dengan memahami tawaran diatas, saya bersetuju untuk melakukan pembayaran bagi memiliki produk eksklusif ini yang berharga:

 

RM60.00 Sahaja

 

Langkah 1: Buat Pembayaran

 

Lakukan pembayaran berjumlah RM60.00 ke salah satu akaun dibawah menggunakan kaedah Fund Transfer atau ATM Transfer atau Cash Deposit atau USD22.00 ke akaun PayPal:

Bank No. Akaun Pemilik Akaun
Maybank 1651 2512 6698 KHAIRULNAHAR JAMALUDDIN
CIMB 700 677 0081 KHAIRULNAHAR JAMALUDDIN

 

PayPal

Sila Bayar ke akaun Paypal Saya

USD22

(termasuk caj dari PayPal)

 

 

PayPal

Sila Bayar ke akaun Paypal Saya

RM68

(termasuk caj dari PayPal)

 

Masukkan alamat email thinkerich@gmail.com untuk rujukan bagi perbankan online

Bagi Bayaran ke Akaun MAYBANK, sila lakukan pembayaran berjumlah RM60.XX (masukkan dua digit terakhir no telefon anda untuk memudahkan kami mengesan pembayaran anda dan menghantar link download dengan kadar segera) Contohnya jika nombor telefon anda 012 345 67 89. Masukkan pembayaran sebanyak RM60.89 bagi mempercepatkan proses pengesahan pembayaran.

Bagi kaedah bayaran di kaunter Bank, Cash Deposit Machine (CDM), ATM Transfer, Sila SMS Nama & Masa Bayaran ke 013-326 1727 sebaik sahaja bayaran dilakukan.

PENTING: Pastikan anda sentiasa menyimpan rekod transaksi (resit jika cash deposit) atau print screen / pdf print butiran transaksi untuk rujukan dikemudian hari.

ARAHAN: Jika anda menggunakan Perbankan Online (Fund Transfer), COPY butiran transaksi anda untuk dikirimkan kepada kami.

 

Langkah 2: Arahan Pengesahan Bukti Bayaran (PENTING)

Pastikan anda melakukan pengesahan terhadap pembayaran anda. Anda perlu mengirimkan butiran tempahan anda serta bukti pembayaran anda kepada pihak kami untuk membolehkan kami mengesan pembelian anda dan juga menghantar produk yang ditempah.

PERINGATAN : Isi borang ini SELEPAS selesai membuat pembayaran sahaja.

Borang Pengesahan Pembayaran

Sila isikan borang dibawah lengkap dengan data yang benar dan sah sahaja. Sebarang maklumat palsu adalah dilarang sama sekali. IP anda akan direkod untuk tujuan keselamatan.

* menandakan ruangan tersebut WAJIB di isi.

 
Nama Penuh Anda
:
*
Alamat Email Anda
:
*
No.Telefon Anda
:
*

Alamat Surat Menyurat
(Jika Perlu)

:
Produk & Pembayaran
:
*
Kaedah Pembayaran
:
*
Tarikh Pembayaran
:
*
Masa Pembayaran
:
*
Bukti Transaksi Pembayaran
:
*
Nota Tambahan (jika perlu)
:
Salin Semula Kod Sekuriti
:
=
 

  

 

(Sila copy & paste maklumat transaksi pembayaran anda jika anda menggunakan maybank2u. Jika anda menggunakan ATM Deposit/ATM Transfer, sila masukkan maklumat masa transaksi, nombor reference tarikh serta lokasi ATM)

1. Link download akan dihantar melalui email dalam tempoh 1-2 hari kepada anda selepas semakan bayaran dibuat. Sila semak inbox dan juga spam/junk box akaun email anda nanti.

2. Anda boleh SMS ke 013 326 1727 dengan menyatakan Nama, Masa Bayaran & Bank Pembayaran yang telah anda buat untuk tindakan segera. Jadi, isikan borang ini terlebih dahulu dan sahkan untuk mendapat ebook dengan cepat.

3. Jika anda masih belum menerima ebook dalam tempoh tersebut, sila maklumkan kepada admin kewanganperibadi.com dengan segera melalui link berikut:-

PERTANYAAN

p/s: Jika anda mengisi maklumat palsu@ spam, anda boleh didakwa

KEMBALI