TEMPAHAN

Rahsia Pelaburan Emas

Yang Menguntungkan

+

+

 

"Saya Mahu Ebook : Rahsia Pelaburan Emas Yang Menguntungkan Sekarang Juga!"

Ya, Khairulnahar! Saya ingin memiliki Ebook Rahsia Pelaburan Emas Yang Menguntungkan sekarang juga dan telah memahami segala syarat dan terma yang telah ditetapkan:


Dengan memahami tawaran diatas, saya bersetuju untuk melakukan pembayaran bagi memiliki produk eksklusif ini yang berharga:

RM80.00 Sahaja

 

Langkah 1: Buat Pembayaran

Lakukan pembayaran berjumlah RM80.00 ke salah satu akaun dibawah menggunakan kaedah Fund Transfer atau ATM Transfer atau Cash Deposit:

Bank No. Akaun Pemilik Akaun
Maybank 1651 2512 6698 KHAIRULNAHAR JAMALUDDIN
CIMB 700 677 0081 KHAIRULNAHAR JAMALUDDIN

 

Masukkan alamat email thinkerich@gmail.com untuk rujukan bagi perbankan online

Bagi Bayaran ke Akaun MAYBANK, sila lakukan pembayaran berjumlah RM80.XX (masukkan dua digit terakhir no telefon anda untuk memudahkan kami mengesan pembayaran anda dan menghantar link download dengan kadar segera) Contohnya jika nombor telefon anda 012 345 67 89. Masukkan pembayaran sebanyak RM80.89 bagi mempercepatkan proses pengesahan pembayaran.

Bagi kaedah bayaran di kaunter Bank, Cash Deposit Machine (CDM), ATM Transfer, Sila SMS Nama & Masa Bayaran ke 013-326 1727 sebaik sahaja bayaran dilakukan.

PENTING: Pastikan anda sentiasa menyimpan rekod transaksi (resit jika cash deposit) atau print screen / pdf print butiran transaksi untuk rujukan dikemudian hari.

ARAHAN: Jika anda menggunakan Perbankan Online (Fund Transfer), COPY butiran transaksi anda untuk dikirimkan kepada kami.

 

 

Langkah 2: Arahan Pengesahan Bukti Bayaran (PENTING)

Pastikan anda melakukan pengesahan terhadap pembayaran anda. Anda perlu mengirimkan butiran tempahan anda serta bukti pembayaran anda kepada pihak kami untuk membolehkan kami mengesan pembelian anda dan juga menghantar produk yang ditempah.

PERINGATAN : Isi borang ini SELEPAS selesai membuat pembayaran sahaja.

 

LANGKAH 2: ISI BORANG PENGESAHAN INI

BORANG PENGESAHAN

Nama Penuh :
Email :
No Telefon:
Nama Bank : Contoh Maybank/CIMB
Tarikh Bayaran : Contoh 25/07/2016
Masa Bayaran : Contoh 15:50
Bukti Pembayaran :

Copy dan paste maklumat transaksi anda di sini.

(Jika anda menggunakan ATM Deposit/ATM Transfer, sila masukkan maklumat masa transaksi, nombor reference tarikh serta lokasi ATM pada ruangan BUKTI TRANSAKSI BAYARAN)

1. Link download akan dihantar melalui email dalam tempoh 1-2 hari kepada anda selepas semakan bayaran dibuat. Sila semak inbox dan juga spam/junk ibox akaun email anda nanti.

2. Anda boleh SMS/Whatsapps sahaja ke 013 326 1727 dengan menyatakan Nama, Masa Bayaran & Bank Pembayaran yang telah anda buat untuk tindakan segera. Jadi, isikan borang ini terlebih dahulu dan sahkan untuk mendapat ebook dengan cepat.

3. Jika anda masih belum menerima ebook dalam tempoh tersebut, sila maklumkan kepada admin dengan segera melalui link berikut:-

 

Laman Utama